Wil je verder ontwikkelen en je geloof verdiepen? Het volgen van Jezus is een avontuur waarin ons denken, ons karakter, onze vaardigheden en de visie waarmee we leven steeds verder door God gevormd wordt. Komend najaar zijn er binnen De Nieuwe Rank weer nieuwe mogelijkheden om geïnspireerd te worden rondom verschillende thema’s, waaronder ‘God en singles’.
 
We hebben een mooie toerustingsavond in De Kiem eind oktober en er is een conferentie van Heart2Heart waar wij met een groep vanuit De Nieuwe Rank naartoe gaan en die we je graag aanbevelen.
 
Toerusting God en singles
Wat:                   Single zijn en Jezus volgen, hoe doe jij dat? Of je nu 20 bent, of 40 of 65+, als single heb je met eigen uitdagingen te maken in je navolging van Jezus. Hoe neem jij je plek in, in de kerk en in de maatschappij?
Datum:               Woensdag 30 oktober
Tijd:                     19.30 uur inloop, start 19.45 uur
Locatie:               De Kiem
Spreker:              Hanneke van der Meer. Hanneke is 40 jaar oud, single en is al meer dan 15 jaar werkzaam als trainer en coach in bedrijven en ook in kerken rondom discipelschap en leiderschap.
 
Heart2Heart Single Conferentie 
Wat: Singles en gezonde grenzen. Ben jij single of opnieuw single geworden? Verlang jij ernaar om als overwinnende single te leven in deze uitdagende tijd? Ga dan ook mee naar deze single conferentie! (Er gaan al meerdere singles uit DNR)
Data:                 15 en 16 november
Tijd:                   Vrijdag vanaf 20.00 uur tot zaterdag 21.00 uur.
Locatie:             Amersfoort
Sprekers:          Gerard en Lydia de Groot en anderen
 
Aanmelden
 
Let op! Voor de Heart2Heart conferentie moet je je ook aanmelden bij heart2heart.nl/singleconferentie